HET LEEFSTIJLLOKET

UMCG heeft een leefstijlloket. Dit leefstijlloket is een plek waar u hulp kunt krijgen bij gezonder eten, meer bewegen, beter slapen, het verlagen van stress, stoppen met roken en minderen met alcohol. Leefstijl kan veel invloed hebben op uw gezondheid en het verloop van uw aandoening of ziekte. Als u rookt of overgewicht heeft kunt u met name baat hebben bij begeleiding vanuit het leefstijlloket. In het leefstijlloket bespreken we uitgebreid uw leefstijl en wat u daar in zou willen veranderen. Vervolgens gaan we samen met u op zoek naar organisaties in uw buurt die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw leefstijl.

WILT U MEEDOEN AAN HET ONDERZOEK NAAR HET LEEFSTIJLLOKET?

We onderzoeken op dit moment of het leefstijlloket een waardevolle toevoeging is op de bestaande zorg in het ziekenhuis. Als u gebruik wilt maken van het leefstijlloket, vragen we u daarom deel te nemen aan het onderzoek. Deelname aan dit onderzoek bestaat uit lichamelijk onderzoek, bloedonderzoek en het invullen van vragenlijsten. Vervolgens heeft u 50% kans om begeleiding vanuit het leefstijlloket te krijgen.

In deze informatiebrief staat alle informatie over het onderzoek: 

Hoe KAN IK MEEDOEN AAN DIT ONDERZOEK?

U kunt deelname aan dit onderzoek bespreken met uw behandelaar in het ziekenhuis. Uw behandelaar kan u hier vervolgens voor aanmelden.

U kunt zich ook zelf aanmelden door een email te sturen naar lofit@umcg.nl.

WAT IS DE LOCATIE VAN HET LEEFSTIJLLOKET?

POLI vorm  & bewegen: kamer 11 (woensdag en vrijdag) – kamer 21 (donderdag)

Nick

NICK TUINTJER

Leefstijlmakelaar UMCG
telefoonnummer volgt
n.o.tuintjer@umcg.nl
Petra Links

Petra LINKS

Leefstijlmakelaar UMCG